Om oss

Om oss

Atech maskin , eller vårt officiella namn Abrad technical maskin AB, startades 2003 av Hans Jakobsson. Efter mer än 20 års erfarenhet från byggbranschen som leverantör av utrustning såg jag en nisch i att hitta de unika, udda, maskinerna som ingen annan såg potential i. Målsättningen var att leta efter maskiner eller utrustning som kunde underlätta för entreprenören, minska slitageskador samt öka produktiviteten på byggplastsen. 


Det startade med Arbortech AS160 från Australien, en fantastisk maskin med en unik sågrörelse som plötsligt löste flera huvudbry hos användare.

Under åren har fler unika maskiner och utrustning lagts till i sortimentet, många gånger efter förfrågningar från våra kunder där man sökt lösningar på problem men inte kunnat finna dem.

Vi arbetar ständigt för att förbättra och utöka sortimentet med fler unika lösningar.


Idag är vi en av de ledande leverantörerna på den Svenska marknaden av utrustning för renovering av tegelfasader.  Våra maskiner har satt sina spår på flera byggnader i landet både moderna och historiska. Bl.a. har vår fogmaskin Magic Plus använts vid renoveringen av Stockholms slott.


Vi har även sett ett behov av att kunna skära och bearbeta styrofoam på ett effektivt sätt därför har vi flera maskiner för det ändamålet.


Våra kunder är alla inom byggbranschen som har nytta av våra produkter, stor som liten, slutanvändare eller maskinuthyrare.

Box 42, 275 21 Sjöbo

0416-243 70

OBS!


Vi har ingen direktförsäljning i våra lokaler.

Vi kan däremot leverera även till privatpersoner via DHL serviceställen där ni hämtar och betalar era produkter.