Putsmaskiner

Putsmaskiner

MP120, är en maskin med många strängar på sin lyra. Med denna kan du spruta puts, använda som trattspruta, foga fasader, spruta färg, injektera med eller utan tryck, pumpa expanderbruk och mycket mer. Till maskinen finns ett stort antal tillbehör för olika ändamål. Max. slanglängd 40m, max. pumphastighet 20l/min, vikt enbart ca 50kg!

Vårt sortiment av putsmaskiner består av ett antal olika maskiner, alla med sina unika egenskaper. Gemensamt för alla är hög kvalitet, slitstyrka och effektivitet. Här finns maskiner för såväl de mindre som de större projekten. Oavsett vilken maskin du är intresserad av, hör av dig så berättar vi mer!

Hittar du inte din maskin här, hör av dig till oss, vi har mer!

Magic-Plus, MP100 är en putsmaskin som även fungerar att foga med. MP100 är en maskin med många möjligheter.

Med denna maskin gör du snabba omfogningar, sprutar bruk, använder som trattspruta, injekterar med eller utan tryck, pumpar flytspackel eller expanderbruk. Ja, denna maskin kan man använda till mycket. Gemensamt är att den är lätt att hantera, väger lite i förhållande till sin kapacitet,  lätt att transportera, går på 240V nätdrift. Med Magic-Plus sparar du helt enkelt pengar!


Till maskinen finns ett stort antal tillbehör, hör av dig så berättar vi mer!

Putsspruta Rapid, detta är en enkel men effektiv spruta för alla typer av jobb, stora som små. En spruta som även hemmafixaren kan hantera utan några större förkunskaper. Kopplas enkelt till en kompressor sen är det bara att blanda bruk och spruta. Du sprutar mellan 30 - 50 kvm/timme.

Sprutan finns tre versioner, en med behållare i plåt för vägg, en med behållare i plåt för tak samt en med behållare i ABS plast för vägg.

Rapid drivs via en kompressor som ger minst 350L/min vid 6 bar.


FLOW är den senaste modellen av Rapid. Den har lite kortare skaft samt vinklat handtag för bättre ergonomi. Flow finns enbart som väggmodell med behållare i ABS plast.

Rapid vägg plåt
Rapid vägg plåt
Rapid Flow ABS plast
Rapid Flow ABS plast
Rapid Vägg ABS plast
Rapid Vägg ABS plast

Kompressor Tiger Jet 4 Till RAPID putsspruta

Vår kompressor är avpassad för användning till Putsspruta RAPIDS samtliga modeller.

Det är en enfas kompressor med en effekt på 2,2 Kw; 3 Hp.

Den ger 395l/min avgiven luft och har en tank på 50l.  Tryck max 10 bar. Kompressorn har en stående kolvmatning med möjlighet att justera utgående tryck.


OBS! Levereras utan slang och putsspruta.