Arbortech

ARBORTECH AS 175

ARBORTECH AS175

AS175 är utvecklad för att såga i porösa material. Maskinen har med sin unika konstruktion en oöverträffad kapacitet vid många arbetsmoment. Den sågar genom tegel, sandsten, leca, siporex, lättbetong, plast, gummi, asfalt e.t.c. Dess unika dubbelbladkonstruktion som arbetar orbitalt ger en effektiv sågning. Maskinen är utan tvekan outstanding inom begreppet fogrensning. Med speciella fogblad som går max 35mm in i fogen går fogrensning mer än dubbelt så fort i jämförelse med andra maskiner. Till maskinen finns 6 olika typer av blad, alla speciellt framtagna för sina specifika arbetsuppgifter.

Maskinen levereras med väska, ett par allblad, ett par kolvblad, ett extra slirskydd och dammsugaradapter.

Fogblad

Fogblad används för att rensa cementbaserade fogar mellan stenar. De går maximalt 35mm in i fogen, bredd 7,2 mm. 

Art.nr: 100005

Allblad

Allblad används för allmän sågning i porösa material såsom tegel, leca, siporex eller murbruk. Bladen finns i två storleka, båda med samma sågbredd 7,2mm. Vanliga allblad sågar 115mm djupt, allblad XL sågar 170mm djup. Allblad XL fungerar enbart tillsammans med AS170. 

Art.nr: 100002

Kolvblad

Kolvbladet är framtaget för att såga i de stående fogarna sk. stötfogar i ett murverk. Används för att såga i murbruk mellan stenarna men kan ävan användas för att såga i tegelstenen. Kolvblad finns i två storlekar, Vanliga kolvblad och kolvblad mini båda med en sågbredd av 7,2mm. Vanliga kolvblad sågar 120mm djupt medan kolvblad mini enbart sågar 75mm.

Kolvblad standard Art.nr: 100003

Kolvblad mini: Art.nr: 100033

Renoveringsblad

Renoveringsbladen är framtagna för väldigt smala fogar, t.ex. mellan tegelstenar eller mellan kakel. Med en sågbredd på enbart 3mm och ett sågdjup på 35mm är de idealiska i många sammanhang. 

Art.nr: 100034

Installationsblad

Installationsbladet används när man vill installera utrustning som är kvadratisk eller rektangulär i tegelväggar. Bladen sågar 7,2mm brett och 120mm djupt. BESTÄLLNINGSVARA