Spåra

Spårfräsar

När det kommer till att fräsa spår i porösa material såsom tegel, Leca, gasbetong, poroton eller betong gäller det att veta vilken utrustning som passar till viket material. Vi har maskiner och tillbehör för alla situationer, spårfräsar med diamantskivor för hårt material såsom betong, murspårfräs för mer porösa material såsom tegel, Leca eller gasbetong.

Diamantspårfräsar

Vill du ha marknadens bästa spårfräs? då skall du köpa en från BAIER. Ja, vi vågar faktiskt påstå att det är så. Det finns ingen på marknaden som kan mäta sig med BAIER vad det gäller kvalitet, hållbarhet eller skärkapacitet. T.ex. är BAIER den enda tillverkaren på marknaden som har spårfräsar anpassade för 4 diamantskivor samtidigt! Vått eller torrt du bestämmer, hos BAIER finns båda delarna.

OBS! Vi har även diamantskivor till bra priser!

BDN 453N/BDN 454N
BDN 453N/BDN 454N
BDN 125
BDN 125
BDN 463
BDN 463
BDN453
BDN453
BDN 464/4
BDN 464/4

Murspårfräs

Murspårfräs BMF501 används då materialet är porösare, består av att skär som i denna maskin är vinklat för att elröret eller vattenröret inte skall trilla ur spåret. Maskinen har en effekt på 1.400w, den väger ca 7 kg, fräsbredd 13 - 30 mm beroende på frässkär, fräsdjup 23 - 38 mm. 


OBS! Maskinen levereras utan frässkär.

Spåra med vinkelslip

Spårar ni inte så ofta men vill ändå har utrustning som fungerar använd vår spårfräskåpa för vinkelslip. Kåpan passsar på de flesta 125mm vinkelslipar på marknaden. Monteras på kragen till maskinen och kan därefter förses med två olika frässkär. Båda har en fräsbredd på 22mm, ett med fräsdjup på max 26mm ett med maximalt fräsdjup på 56mm. Kåpan kan enkelt anslutas till dammsugare med medföljande slang. Den kan även justeras i djupled. 


OBS! Kåpan levereras utan maskin och frässkär.