Kakelborr

Kakelborr

PG750 finns i två modeller, dels för användning med vinkelslip, M14 fäste, dels för användning med borrmaskin. Båda modellerna är försedda med vax i kärnan vilket gör att det inte behövs tillföras vatten vid borrning i riktigt hårt material.


Med PG750X för borrmaskin tar man upp till 70 hål i 5 gradig granitkeramik. Ett borr framtaget för snabb och effektiv borrning med sladdlös maskin.Finns i dimensionerna 6 - 72mm.


PG750 duo har samma egenskaper som PG750X. Här har man kombinerat de två mest vanliga dimensionerna i ett borr, 6 och 8mm, i ena ändan ett 6mm borr, i andra ändan ett 8mm.


PG750X-M14 används i vinkelslip, borrar upp til 50 hål i 5 gradig granitkeramik. Finns i dimensionerna 6 - 72 mm.

När det gäller att borra i kakel vet MARCRIST vad det handlar om! Företaget har ett komplett sortiment för allas behov från proffssortimentet PG850 via PG750 till Turbolight.


PG850 är ett sortiment av våtborr för riktigt tuffa villkor. Ett borr med högt pris men sett till antal hål det kan borra det billigaste per borrat hål! PG850 har en blandning av äkta diamanter samt industridiamanter för maximal hållbarhet. Oslagbart i granitkeramik kvalitet 5.


PG750 är ett sortiment för den som fortfarande vill ha proffsgrejor men inte borrar så mycket. PG750 finns både för borrmaskin som för vinkelslip. I kärnan på borren finns vax som av värmen löses upp och skyddar diamanterna från onödigt slitage, alltså inget vatten!


Turbolite är sortimentet för hemmafixaren som skall ta mindre antal hål. Ett snabbt och effektiv borr för alla material.


PG850, en trotjänare. Består av en grundsats med ett 6mm borr, borrjigg,tryckvattenbehållare, adapter till borrmaskin, kärnutdrivare samt verktyg. Denna kompletterar man sedan med de dimensioner borrkronor man behöver. PG850 finns i dimensioner från 6 -120mm.

PG850 kan ta upp till 300 hål i granitkeramik! Marknadens billigaste borr i förhållande till antal hål!

Turbolite, eller TD850 är ett enkelt borr som kan ta upp till 10 hål i granitkeramik. Borret är främst avsett för kakel och klinker där det har lång hållbarhet med otrolig effektiv borrning. Borret används optimalt med en sladdlös borrmaskin. Borret har en spets av hårdmetall av hög kvalitet vilket ger lång hållbarhet. Finns i dimensionerna 6 - 10mm.