Omrörare

Omrörare

Att ha rätt omrörare och visp när man skall blanda sin produkt är viktigt, när man väl börjat får det inte krångla därför säljer vi kvalitetsomrörare från BAIER och PERLES. Naturligtvis har vi även vispar av olika slag och storlek till dessa maskiner.

BSM 2842 från Tyska BAIER blir en trogen kompis länge. En slitstark och uthållig maskin på hela 1400w. Med denna maskin kan du blanda upp till 100 kg material. Hastigheten styrs via en genial elektronik så maskinen lämnar maximal effekt i förhållande till materialet. Med sitt runda handtag har man alltid bra grepp om maskinen. Den har en M14 invändig gänga för anslutning av visp med maximal diameter på hela 140mm. Varvtal från 190 - 470 rpm.

BSM 287 DUO är ännu en kvalitetsmaskin från BAIER. På denna maskin kan man montera 2 st vispar detta gör att man enkelt kan blanda upp till 120 kg material. Visparna går åt var sitt håll vilket gör att maskinen inte far iväg när man blandar. Hela processen övervakas av genialisk elektronik som plockar ut det optimala ur maskinen. Med en effekt på 1400w och ett vridmoment på hela 82Nm klarar den riktigt tuffa uppgifter. Varvat regleras från 160 - 410 rpm via regulator i strömbrytaren. Två stycken M14 invändig gänga för montage av vispar.


OBS! viparna skall vara 1 vänster och 1 höger.

MG 110 från Slovenska PERLES är en enkel singelhastighets men pålitlig maskin. MG 110 kombinerar kvalitet med ett attraktivt pris. Maskinen har ett greppvänligt rubust gummibeklätt handtag, inkapslad motor och robust konstruktion. Med denna maskin blandar man upp till 30L material, passar perfekt för lim, färg eller fix. Vispen monteras med en invändig M14 gänga för visp med maximal diameter på 120mm.