PUTSMASKINER

Vårt sortiment av putsmaskiner består av ett antal olika maskiner, alla med sina unika egenskaper. Gemensamt för alla är hög kvalitet, slitstyrka och effektivitet. Här finns maskiner för såväl de mindre som de större projekten. Oavsett vilken maskin du är intresserad av, hör av dig så berättar vi mer!

Hittar du inte din maskin här, hör av dig till oss, vi har mer!

MP120, är en maskin med många strängar på sin lyra. Med denna kan du spruta puts, använda som trattspruta, foga fasader, spruta färg, injektera med eller utan tryck, pumpa expanderbruk och mycket mer. Till maskinen finns ett stort antal tillbehör för olika ändamål. Max. slanglängd 40m, max. pumphastighet 20l/min, vikt enbart ca 50kg!

Putsspruta Rapid, detta är en enkel men effektiv spruta för alla typer av jobb, stora som små. En spruta som även hemmafixaren kan hantera utan några större förkunskaper. Kopplas enkelt till en kompressor sen är det bara att blanda bruk och spruta. Du sprutar mellan 30 - 50 kvm/timme.

Sprutan finns tre versioner, en med behållare i plåt för vägg, en med behållare i plåt för tak samt en med behållare i ABS plast för vägg.

Rapid drivs via en kompressor som ger minst 350L/min vid 6 bar.